True
"Andiamo by Aloxxi: De Express Service voor Kleur in Slechts 10 Minuten"


In de hectische wereld van vandaag hebben steeds meer mensen moeite om tijd vrij te maken voor zichzelf, zelfs voor iets simpels als een bezoek aan de kapper. Voor salons die een snelle, hoogwaardige kleurservice willen aanbieden zonder in te boeten op kwaliteit, is er de perfecte oplossing: Andiamo by Aloxxi.


Wat is Andiamo?

Andiamo is de innovatieve kleurlijn van Aloxxi die de salonervaring naar een hoger niveau tilt. Het biedt een volledige, permanente kleuring in slechts 10 minuten. Deze sneldrogende kleur is ideaal voor salons die hun klanten een efficiënte, express-service willen aanbieden. Of het nu gaat om een volledige kleuring, uitgroei, of grijsdekking – met Andiamo is het in een mum van tijd geregeld.


Voor wie is Andiamo perfect?

Andiamo is ideaal voor mensen met een druk schema die toch verzorgd voor de dag willen komen. Denk aan professionals die tijdens hun lunchpauze een snelle touch-up nodig hebben, of klanten die gewoon geen tijd hebben om uren in de salon door te brengen. Met Andiamo kunnen ze in minder dan een uur weer buiten staan, met een frisse, glanzende haarkleur.

Efficiëntie zonder Compromis

Andiamo maakt gebruik van de nieuwste technologie in haarkleuring, wat betekent dat de verkorte verwerkingstijd geen invloed heeft op de dekking of duurzaamheid van de kleur. Integendeel, de rijke pigmenten en voedende ingrediënten zorgen voor een glanzende, levendige kleur die de tand des tijds doorstaat. Dit betekent niet alleen blije klanten, maar ook een efficiëntere salonervaring, waarbij meer klanten in minder tijd geholpen kunnen worden.

De Voordelen voor Salons

  • Snelheid: Met een behandelingstijd van 10 minuten per klant, kan de salon meer klanten bedienen in dezelfde tijd.
  • Efficiëntie: Minder wachttijd betekent een hogere omzet en tevreden klanten die graag terugkomen.
  • Kwaliteit: Dankzij de hoogwaardige ingrediënten en de PPD-vrije formule, hoef je geen concessies te doen op de kleurresultaten of klantveiligheid.

Andiamo by Aloxxi is een gamechanger voor salons die hun klanten een snelle, hoogwaardige kleurervaring willen bieden. Perfect voor drukbezette professionals of iedereen die snel een touch-up nodig heeft. Met minder dan een uur in de salon en een prachtige, langdurige kleur als resultaat, is Andiamo dé keuze voor moderne salons.

Wil je meer weten over Andiamo of hoe je het kunt integreren in jouw salon? Neem contact op met ons en ontdek hoe deze express-kleuring jouw salon naar het volgende niveau kan brengen!

 


KLIK HIER

Ontdek Andiamo hier







in
Duurzaamheid in de Kappersindustrie: Een Groene Toekomst voor Haarverzorging