True

De evolutie van de revolutie

Ontdek Gama.professional's next generation föhn: IQ2 - Cosmoprof 2022 product of the year!

De tweede versie van werelds lichtste en krachtigste haardroger is uitgerust met verschillende nieuwe en baanbrekende innovaties zoals een turbofunctie, verwijderbare filter en Smart Pad standby technology. Met een gewicht van slechts 294g, een vermogen van 2000W en potentie tot 120000 tpm is de IQ2 de perfecte balans tussen gewicht en prestatie en de meest ergonomische professionele haardroger. Zijn intelligente functies en vernieuwingen zorgen voor een nog snellere droogtijd en lager verbruik door toepassing van het Venturi effect. De OxyActive technologie garandeert je een perfecte brushing met glanzende en gezonde haren.

Clarico-Text-Image

Minimaal Gewicht, Maximale Kracht!

Werelds lichtste en krachtigste professionele droger weegt slechts 294g en levert 2000 watt aan vermogen bij 110000tpm, dewelke je gedurende 30sec. kan opvoeren tot 120000tpm door de nieuwe unieke turbo functie. Voor een nog snellere droogtijd. Het Venturi effect zorgt daarbij voor een vermenigvuldiging van de luchtstroom zonder extra  stroomverbruik en de intelligente borstelloze motor garandeert een lange levensduur. 

Tot 30% snellere droogtijd!

Smart Pad Technology

De Gama iQ2 is de enige professionele haardroger met iQ Standby Technology: hij schakelt automatisch uit wanneer hij op de Gama Smart Pad wordt geplaatst en schakelt terug in wanneer je hem weer op neemt. Ontworpen om energieverspilling te verminderen en om het werk van de kapper gemakkelijker en efficiënter te maken. De Gama Smart Pad zit inbegrepen bij je aankoop van een iQ2 haardroger. 

Clarico-Text-Image
Clarico-Text-Image

Verwijderbare filter & oxy active technology

De 2 microgeperforeerde filters van de iQ2 zijn afneembaar door middel van magneten en wasbaar, om te voorkomen dat zelfs de kleinste vuildeeltjes in de motor terechtkomen en de hoofdhuid bereiken. Dit zorgt ook voor een langere levensduur van de motor. De Auto-Clean-technology draait de motorwaaier in de tegenovergestelde richting, waardoor een diepe zelfreiniging van het filter mogelijk is. Een volledige schoonmaakset is inbegrepen bij je aankoop van een iQ2. 

De iQ2 stoot actieve zuurstof uit dat een krachtige antibacteriële werking heeft om de hoofdhuid te beschermen en zorgt voor een langere houdbaarheid van de haarkleur en glans

- Betere kleurfixatie
- Anti frizz
- Onweerstaanbare glans

Innovatieve blaasmonden

Drie nieuwe innovatieve types blaasmonden en inbegrepen diffuser garanderen enkel het beste resultaat voor elk haartype! 

Clarico-Text-Image
Clarico-Text-Image
Clarico-Text-Image

Bestel Nu

Bestel vandaag nog je Gama iQ2

Clarico-Text-Image

Welkom in een nieuw tijdperk

Gama.Professional is de trotse fabrikant van werelds lichtste en krachtigste haardroger 'Gama IQ Intelligent Dryer'. Met een comleet nieuwe motortechnologie, innovatieve look en een totaal nieuw design weegt deze nog een fractie van de klassieke haardrogers en is daarbij 7 keer krachtiger dan standaard professionele haardrogers. Hiernaast biedt Gama.Professional een ruim assortiment aan hoogkwalitatieve tools zoals tondeuses, stijltangen, krultangen en scheerapparaten.