True

Opleiding


Als professional wil je graag op de hoogte blijven van de laatste trends en technieken. Opleiding, bijscholing en vernieuwen zijn in het kappersvak een must. Renbow Belgium beschikt over een eigen opleidingsfaciliteit voor educatie, workshops en shows. We stellen er je de nieuwste kappersproducten voor, geven technische kleur- knip en producttraininen en nodigen geregeld topstylisten uit. Daarnaast werken we nauw samen met de gerenommeerde Sanrizz Academy uit Londen. Opleidingen vinden plaats op maandag en dinsdag in onze gebouwen te Singelken 25, 9980 Sint Laureins of met onze brand-educator bij jouw in het salon (Trends On Tuesdays).  

Ontdek ons opleidingsaanbod:

  • MONDAYS: groepsactiviteiten rond technieken, lanceringen of gaststylisten

  • TRENDS ON TUESDAY: opleidingen op maat, elke dinsdag te Renbow Belgium of in je eigen salon!

  • E-EDUCATION Leer online vanuit je zetel.


Clarico-Text-Image
Clarico-Text-Image

Trends on Tuesday: wekelijks op dinsdag


Opleiding, bijscholing en vernieuwen zijn een must. Renbow brand-educator Moira Rotsaert geeft elke dinsdag opleiding in kleurtechnieken, styling en product training van onze merken. Je kan bij haar terecht met al je technische vragen en problemen en ze brengt je de laatste nieuwe trends en technieken.  Trends On Tuesday gaat door in de education room van Renbow Belgium of bij jouw in het salon! Boek je opleiding op maat of sluit aan bij één van de vooraf bepaalde workshops.  Voordelen:

  • wekelijkse opleiding

  • persoonlijke benadering in beperkte groep

  • technisch en praktijk gericht

  • aanbod op maat

  • als silver of gold klant geniet je extra korting op de opleiding of workshop!

Boek je Trends on Tuesday opleiding op maat:

Een opleiding op maat kan doorgaan bij Renbow Belgium of op je eigen locatie. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je voor het afstemmen van de juiste datum.

    

Schrijf je in voor een van de Tuesday Workshops:

De workshops gaan door bij Renbow Belgium op vooraf bepaalde data.  Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor de gewenste workshops. 


Clarico-3 Columans Style 1

Ombre & Balayage Hands On

Deze praktische opleiding toont je de nieuwste trends in ombre en balayage met specifieke aandacht voor faceframing.  Hands-on training zal ervoor zorgen dat jij je volledig comfy voelt bij het uitvoeren van deze trends! Je brengt je eigen model mee en samen werken we van consultatie tot eindresultaat. We schenken extra aandacht aan product placement, blending en basistechnieken met een next level resultaat. 

Clarico-3 Columans Style 1

How To Tone

In deze cursus leren we je alle tips en tricks over hoe en wanneer je nu juist toners moet gebruiken. Toners zijn hot aangezien je er zoveel leuke dingen mee kan doen met fenomenale resultaten! Je kan ze gebruiken bij je kleuringen maar ook bij highlights en bleach zijn ze een absolute meerwaarde in de service die je kan bieden naar je klanten toe. Voorzie bij voorkeur een eigen model en daar mag best wat uitdaging aan zijn ;)

mondays


Grootse activiteiten en shows bij Renbow? Die vinden plaats op maandag. We organiseren groepsopleidingen rond kleur en kniptechnieken met bekende binnen en buitenlandse topstylisten of onze eigen brand-educators. Ook de lanceringen van nieuwe producten of materialen komen aan bod. Of je kan genieten van de jaarlijkse collectie en master kniptechnieken van Sanrizz Academy London. 

Door de situatie rond corona vinden er momenteel geen groep-events plaats. Wij verwachten deze terug te kunnen organiseren vanaf maart 2022. Bedankt voor uw geduld en begrip.

Clarico-Text-Image

Aankomende Events: 0

Vorige Events:

Maandag 18 oktober

Trends 2021

In deze cursus toont styliste Moira Rotsaert je de laatste nieuwe trends in highlights, ombre en balayage technieken met specifieke aandacht voor de heropleving van faceframing en het gebruik van toners.

bekijk de beelden
Clarico-Text-Image

E-education


Anno 21e eeuw leer je bij vanuit je zetel. Dat is bij Renbow Belgium niet anders. Bekijk de online trainingen en technische video's van onze merken op je desktop of smartphone en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten en technieken. Het aanbod aan video's komt rechtstreeks van de officiële kanalen van onze merken en partners.