True

Opleiding


Als professional wil je graag op de hoogte blijven van de laatste trends en technieken. Opleiding, bijscholing en vernieuwen zijn in het kappersvak een must. Renbow Belgium beschikt over een eigen opleidingsfaciliteit voor educatie, workshops en shows. We stellen er je de nieuwste kappersproducten voor, geven technische kleur- knip en producttraininen en nodigen geregeld topstylisten uit. Daarnaast werken we nauw samen met de gerenommeerde Sanrizz Academy uit Londen. Opleidingen vinden plaats op maandag en dinsdag in onze gebouwen te Singelken 25, 9980 Sint Laureins of met onze brand-educator bij jouw in het salon (Trends On Tuesdays). 
Ben je een Renbow silver of gold member, dan geniet je bovendien van extra voordelen zoals exclusieve opleidingen en extra korting! 

Ontdek ons opleidingsaanbod:

  • AGENDA: bekijk de opleidingskalender voor 2022 en schrijf je nu in!

  • MONDAYS: groepsactiviteiten met nationale en internationale topstylisten. 

  • TRENDS ON TUESDAY: individuele opleidingen op maat, bij Renbow Belgium of in je eigen salon!

  • E-EDUCATION Leer online vanuit je zetel.


Clarico-Text-Image

mondays


Grootse activiteiten en shows bij Renbow? Die vinden plaats op maandag. We organiseren groepsopleidingen rond kleur en kniptechnieken met bekende binnen en buitenlandse topstylisten en onze eigen brand-educators. Ook de lanceringen van nieuwe producten of materialen komen aan bod. Daarnaast presenteren we elk jaar exclusief de nieuwe collectie van Sanrizz Academy London of kan je zelf mee op trip naar Sanrizz in Londen!

Clarico-Text-Image

AGENDA 2022

MA 21.03.22 - taeldeman education


Deze cursus is voorbij. 

Clarico-Text-Image
Clarico-Image-Text

mA 04.04.22 - Medavita keratin miracle


Deze cursus is voorbij

5 T/M 8 JUNI '22 - Sanrizz academy london


 Beleef mee deze unieke ervaring bij Sanrizz Academy London. 

Vertrek: zondag 5 juni met de Eurostar Brussel-Lille-London (opstappen kan in Brussel of in Lille). Retour: woensdagavond 8 juni met de Eurostar London-Lille-Brussel. (exacte reisuren worden later meegedeeld). De cursus gaat telkens door van 9u30 tot 17u00, met een pauze tijdens de middag. De cursus bestaat elke dag uit een demonstratie en nadien zelf werken op model. Inbegrepen: 3 dagen Sanrizz cursus - Eurostar: heen en terug. - Hotel: 3 nachten. Excl. consumpties. 

Richtprijs: 1850€ (single room) / 1650€ (double room)

Clarico-Text-Image

Inschrijven voor Sanrizz London

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven:Clarico-Text-Image

Trends on Tuesday: wekelijks op dinsdag


Opleiding, bijscholing en vernieuwen zijn een must. Renbow brand-educator Moira Rotsaert geeft elke dinsdag opleiding in kleurtechnieken, styling en product training van al onze merken. Je kan bij haar terecht met al je technische vragen en problemen en ze brengt je de laatste nieuwe trends en technieken.  Trends On Tuesday gaat door in de education room van Renbow Belgium of bij jouw in het salon! Boek nu je opleiding op maat!

  • wekelijkse opleiding

  • persoonlijke benadering

  • stel zelf je groep, niveau en inhoud samen

  • technisch en praktijk gericht

  • bij Renbow of op je eigen locatie

  • als silver of gold klant geniet je extra korting op de opleiding of workshop!

Trends On Tuesday:

Vraag je opleiding op maat aan bij Renbow Belgium of in je eigen salon:

    
    
Clarico-Text-Image

E-education


Anno 21e eeuw leer je bij vanuit je zetel. Dat is bij Renbow Belgium niet anders. Bekijk de online trainingen en technische video's van onze merken op je desktop of smartphone en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten en technieken. Het aanbod aan video's komt rechtstreeks van de officiële kanalen van onze merken en partners.