True

Opleiding


Als professional wil je graag op de hoogte blijven van de laatste trends en technieken. Opleiding, bijscholing en vernieuwen zijn in het kappersvak een must. Renbow Belgium beschikt over een eigen opleidingsfaciliteit voor educatie, workshops en shows. We stellen er je de nieuwste kappersproducten voor, geven technische kleur- knip en producttraininen en nodigen geregeld topstylisten uit. Daarnaast werken we nauw samen met de gerenommeerde Sanrizz Academy uit Londen.

Opleidingen vinden plaats op maandag en dinsdag in onze gebouwen te Singelken 25, 9980 Sint Laureins of one-to-one met onze brand-educator bij jouw in het salon (Trends On Tuesdays). 

Ben je een Renbow silver of gold member, dan geniet je bovendien van extra voordelen zoals exclusieve opleidingen en extra korting! 

Ontdek ons opleidingsaanbod:

Clarico-Text-Image

AGENDA

ma 23.10.23 - luminexx by aloxxi launch


LIVE DEMONSTRATION & PRESENTATION

Ontdek deze nieuwe revolutie op kleurgebied. Een compleet nieuwe benadering in productontwikkeling waarbij de beste huidverzorgingsingredienten werden toegepast in een kleurlijn. Luminexx is één van de meest kosteneffectieve opties op de markt met een mengverhouding van 1:2 en een 100ml verpakking. Huidverzorgingsingrediënten helpen de hoofdhuid te beschermen, verkleuring te voorkomen en de optimale omgeving te creëren waarin de haarkleur glanst.

We presenteren dit gamma aan de hand van onder andere enkele nieuwe kleurtechnieken.

9.30u - 15.00u

GRATIS

Clarico-Text-Image

ma 20.11.23 - Sanrizz (uK) academy


Het Sanrizz Artistic Team uit Londen brengt hun nieuwste collectie in première bij Renbow Belgium met een exclusieve look'n learn hair & fashion show met hun eigen topmodellen. Get inspired door de nieuwste trends uit London. Een topevenement met de laatste kleur- en kniptechnieken!

9.30-16u

175€

Clarico-Text-Image
Clarico-Text-Image

Trends on Tuesday: wekelijks op dinsdag


Opleiding, bijscholing en vernieuwen zijn een must. Renbow brand-educator Moira Rotsaert geeft elke dinsdag opleiding in kleurtechnieken, styling en product training van al onze merken. Je kan bij haar terecht met al je technische vragen en problemen en ze brengt je de laatste nieuwe trends en technieken.  Trends On Tuesday gaat door in de education room van Renbow Belgium of bij jouw in het salon! Boek nu je opleiding op maat!

  • wekelijkse opleiding

  • persoonlijke benadering

  • stel zelf je groep, niveau en inhoud samen

  • technisch en praktijk gericht

  • bij Renbow of op je eigen locatie

  • als silver of gold klant geniet je extra korting op de opleiding of workshop!

Trends On Tuesday:

Vraag je opleiding op maat aan bij Renbow Belgium of in je eigen salon:

    
    
Clarico-Text-Image

E-education


Anno 21e eeuw leer je bij vanuit je zetel. Dat is bij Renbow Belgium niet anders. Bekijk de online trainingen en technische video's van onze merken op je desktop of smartphone en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten en technieken. Het aanbod aan video's komt rechtstreeks van de officiële kanalen van onze merken en partners.