True

Contacteer Renbow Belgium

Contact info

Renbow Belgium
Singelken 25
Renbow Belgium
9980 Sint-Laureins
België
+32 9 374 74 54
info@renbow.be
Google Maps

Werken bij Renbow belgium


Met meer dan 35 jaar ervaring is Renbow Belgium een gevestigde waarde in de kapperssector en één van de grootste kappersgroothandels van België met in het gamma enkele van de meest gewilde exclusieve en professionele topmerken voor de kapper. Wil je deel uitmaken van een enthousiast team in een uitdagende commerciële sector, met tal van extra legale voordelen en ben je gepassioneerd door beauty en cosmetica, haarverzorging in het bijzonder? Dan is een job bij Renbow zeker iets voor jou!

Bekijk onderstaande vacatures, of stuur een vrije sollicitatie, met je motivatiebrief en CV naar wim@renbow.be


Clarico-Text-Image
Clarico-Banner

Account Manager Oost Vlaanderen

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en vormt de link tussen Renbow Belgium en het kapsalon. 

Je onderhoudt en verbetert de bestaande klantrelaties en informeert klanten over (nieuwe) producten. Daarnaast sta je de klant bij met advies en een sterke service. Je vergroot het klantenbestand door actieve prospectie en verkoop in je regio en haalt zo een stijgend omzetcijfer. Je neemt actief deel aan sales meetings en wisselt ervaringen en ideeën uit met collega’s. 


Je bent verzorgd, communicatief en sociaal vaardig en hebt enige ervaring in verkoop en affiniteit met de kapperssector. Je werkt graag zelfstandig als in teamverband. Je houd van een wisselend portfolio en klantencontact en het schrikt je niet af om vaak onderweg te zijn. 


Je ontvangt een competitief salaris met extra voordelen waaronder bedrijfswagen met tankkaart, laptop, smartphone, iPad, ea.


Solliciteren:
Stuur je motivatiebrief en CV naar: wim@renbow.be, tav Wim Rotsaert.