True

Gel Cream Colour® 100ml


Luminexx is de nieuwste gel crème permanente kleurlijn van Aloxxi met de meest geavanceerde en slimme technologie. Luminexx is PPD- en Resorcinolvrij en bevat natuurlijke ingrediënten die vaak worden gebruikt in huidverzorging voor sterk en gezond haar en om de hoofdhuid optimaal te beschermen. Luminexx kleuren verschaffen je een extreem lange houdbaarheid, perfecte grijsdekking en een ongeziene glans. Door de unieke samenstelling zorgen ze voor minder vlekken op de hoofdhuid en zijn ze uitzonderlijk zacht voor de hoofdhuid. Dankzij hun 1+2 mengverhouding en 100ml tube is Luminexx bovendien zeer economisch in gebruik.

 

Luminexx kan ook worden gebruikt om de lengtes en de punten op te frissen. Dit stelt de kapper in staat om 90% van de kleurbehandelingen uit te voeren met een beperkter assortiment en stock. 


  • Extract van suikerbiet voedt het haar en de hoofdhuid en heeft gladmakende, hydraterende en glansverbeterende voordelen.

  • Inuline, gewonnen uit de chicoreiwortel, helpt de hoofdhuid te herstellen en te versterken en beschermt tegen de effecten van allergene factoren, irriterende wasmiddelen en UV-stralen. Het brengt het microbioom van de huid weer in balans en biedt de hoofdhuid een beschermende barrière.

  • Luteïne uit Calendula-bloemen geeft bescherming tegen blauw licht (computers, mobiele telefoons, televisies, enz) en UV-zonlicht.

  • Sacha Inchi zaadolie helpt de hoofdhuid en het haar geconditioneerd te houden en verlicht geïrriteerde of schilferige hoofdhuid. Het wordt gemakkelijk en snel door de huid opgenomen. Dit ingrediënt is een natuurlijk verzachtend middel en ideaal voor broos haar en een gevoelige en droge hoofdhuid.

Clarico-Text-Image