True

naw tek tummy...

Als kapper en voormalig eigenaar van vooraanstaande salons dacht John Laverock dat hij de uitdaging wel aankon om het haar van zijn kinderen te verzorgen, zelfs toen hij als alleenstaande vader verder moest. Maar met vijf dochters in huis werd er elke ochtend een ware strijd geleverd om de knopen uit hun lange lokken te halen. Toch was John vastbesloten om de touwtjes weer in handen te nemen. Met zijn creativiteit als kapper en een stevige dosis nieuwsgierigheid ontwierp hij een nieuw type haarborstel: een slim model dat technische kennis met kwaliteitsvolle onderdelen combineert om knopen te ontwarren zonder het haar te breken of pijnlijk aan te voelen … Zo werd The Knot Dr. geboren.

Clarico-Text-Image
Clarico-Text-Image

  ...Knotectomy

Na doortastend onderzoek en heel wat tests had John de ultieme oplossing gevonden:  een speciale formule die rekening houdt met het gewicht van de borstel en de lengte, vorm en stevigheid van de borstelharen. De borstels zijn voorzien van het optimale aantal  flexibele haren met een groot epoxyballetje aan het uiteinde. Elk haar is op de ideale plaats ingeplant in een perfect gebalanceerde basis. Dankzij deze wetenschappelijk beproefde technologie glijdt de borstel door het haar om het te ontwarren en glad te maken zonder het te breken.

“Als kapper wilde ik een borstel maken die tijd bespaart en tegelijk het haar op een  zachte, pijnloze manier ontwart. Bovendien moest het een borstel zijn die mijn dochters met plezier zouden gebruiken. Toen ik het ontwarringsprobleem van mijn dochters had opgelost, wist ik dat we een borstel hadden bedacht die ook bij professionele kappers en hun klanten in de smaak zou vallen ” (John Laverock)

De lijnen  ‘Black’ en ‘PhD’ (Professional HairDresser) zijn onze kenmerkende professionele borstels. Deze sterke, gestroomlijnde  borstels hebben iets stuggere haren en zijn dus ideaal voor dikker of chemisch behandeld haar. Kappers vinden het geweldig om met deze  borstels haar te ontwarren aan de backbar. Nu er door vervuiling, chemische middelen en hittestyling steeds meer mensen last hebben van haarverlies en beschadigd haar, moeten we er allemaal voor zorgen dat onze  lokken niet nodeloos nog meer worden belast. De Knot Dr. borstel is je ideale partner om je haar zacht te ontwarren en meteen aan je dag te beginnen. Ontdek dus hoe gezond je haar kan zijn en ga probleemloos door het leven.

#KnotaProblem   

Clarico-Text-Image