True
Clarico-Full Image
           
                                                                                                                                                                        sHOP o'RIGHT

Wereld's groenste shampoo


De natuurlijke haarproducten van O'right bevatten organisch gecertificeerde ingrediënten, zijn vegan, glutenvrij en niet getest op dieren. O'right wordt duurzaam geproduceerd in 100% gerecycleerde verpakkingen met uitsluitend hernieuwbare energiebronnen.

"Elk product dat we gebruiken, heeft een invloed op ons lichaam en onze gezondheid, maar ook op het welzijn van onze mooie planeet."


De haarproducten van O'right zijn volledig vrij van schadelijke, overbodige additieven zoals parabenen, hormonen, sulfaten, ftalaten en kleurstoffen. Zowel ons haar, onze hoofdhuid en onze huid worden hier zichtbaar mooier én gezonder van. Maar O'right gaat nog verder: de verpakking bestaat uit 100% gerecycleerd plactic en FSC-papier, wordt bedrukt met soja-inkt en voorzien van een duurzaam bamboe dopje. De speciale uitvoering 'Tree in a bottle' is volledig biologisch afbreekbaar en bevat onderin een boomzaadje. Verpakkingsdoosjes bevatten zaadpapiertjes. Zo kan je voor elk gekocht product iets terug planten in de natuur. Door deze groene filosofie actief te promoten, hopen we de beauty sector en de wereld rondom te stimuleren tot een groenere levensstijl en een kleinere ecologische voetafdruk.
It's O'right! #GreenerTogether

Clarico-Text-Image
Clarico-Text-Image

USDA Biobased Product


Het USDA (United States Department of Agriculture) Biobased Product programma verifieert de claims van producenten met betrekking tot natuurlijke ingrediënten en duurzame verpakkingen. Een biobased product is per definitie gemaakt van  natuurlijke en recycleerbare materialen uit hernieuwbare bronnen en maakt geen gebruik van aardoliederivaten. Uniek is dat het USDA Biobased programma als enige instantie ter wereld gebruik maakt van een praktische koolstof-14-test om het aandeel van de biologische inhoud van een product te verifiëren en zo de valse 'natuurlijke' claims elimineert. De Biobased producten van O'Right zijn getest door het ISO / IEC 17025: 2017-geaccrediteerde Beta Analytic. Wereld's meest gerenommeerde laboratorium voor radiokoolstofdatering. Er zijn wereldwijd slechts 55 individuele haarverzorgingsproducten die de goedkeuring kregen dit label te dragen waarvan O'right de absolute primus is met 19 USDA gecertificeerde biobased producten!