True

Snel, Gemakkelijk, Precies

Y.S. Park Professional werd opgericht in 1987 door Mr. Young Soo Park, 7 jaar nadat hij z’n eerste salon opende in Tokyo. Vandaag staat Mr. Park nog steeds als stylist in het salon in functie van de ontwikkeling van nieuwe concepten en ideeën voor alle Y.S. Park producten. Alle onderzoeken en testen worden immers mede door hemzelf uitgevoerd. Y.S. Park producten worden ontwikkeld vóór de stylist, dóór de stylist met de hoogste norm in kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zoals we dat van Japan gewend zijn. 
 
Het is de doelstelling om nieuwe producten te blijven uitvinden die gemakkelijk zijn in gebruik en waarmee snel, precies en uiterst efficiënt kan gewerkt worden om zo de meest prachtige haarcreaties te bekomen. Y.S. Park verwezenlijkt dit door producten te vervaardigen die natuurlijk in de hand liggen van stylisten en ongeëvenaarde prestaties leveren op het haar. Zo kan je elk gewenst resultaat bekomen en 100% kan vertrouwen op je materiaal. 

Clarico-Text-Image
Clarico-Text-Image

Elke Y.S. Park tool is doordacht

Y.S. Park staat bekend voor zijn prachtig design en kleuren. Het Japanse stijlvolle design spreekt elke kapper tot de verbeelding maar is ook functioneel. Zo kan er met de openingen in de kammen afstand worden gemeten. De kammen zijn voorzien van een halve tand voor het snel en precies nemen van een verdeling en de gradueel oplopende afstand tussen de tanden onderling zorgt voor een continue gelijke spanning bij doorkammen en opnemen van je verdeling. Elke kam of borstel heeft een stevige grip en is hittebestendig van tot 220°C. Sommige kammen hebben volledig afgeronde tanden om gemakkelijker door het haar te glijden en minder verf uit het haar te kammen. Alle tools zijn resistent tegen chemicaliën en vuil, slijtvast en makkelijk te reinigen. Voor de plastics maakt Y.S. Park gebruik van het eigen ontwikkelde superplastic al dan niet in combinatie met carbon voor een uitmuntende combinatie in sterkte en flexibiliteit. Dat heeft Y.S. Park de eervolle reputatie van onbreekbare kammen opgeleverd. De borstelharen worden vervaardigd uit varkensharen en nylon pinnen voor perfecte grip, snelle droogtijd en ultieme glans. 

Scharen

Met dezelfde filosofie en precisie maakt Y.S. Park ook kapperscharen uit Japans edelstaal. Licht en vlijmscherp met een optimale krachtoverbrenging voor ongeëvenaarde resultaten. De Y.S. Park Damascus is de ultieme kappersschar voor topprestaties, vervaardigd uit 16 lagen Japans staal en integraal gesmeed van handvat tot snijvlak. 

Clarico-Text-Image