True

 

Welkom bij Coiffure Verheye

Voor de perfecte snit, mooi gezond haar en een stralende look.


Na een bezoek aan de kapper verwacht je - terecht - dat je nieuwe kapsel langdurig houdt.

Coiffure Verheye werkt volgens de Engelse kniptechnieken waardoor je haren soepel en natuurlijk vallen zodat ze ook thuis, zelfs na het wassen, perfect in model blijven!


Gezond & glanzend haar is onze prioriteit!

Duurzaam & natuurlijk


Coiffure Verheye werkt met de professionele productlijnen van Aloxxi, Medavita en wereld's groenste haarverzorging: O'right. Onze producten zijn natuurlijk en vrij van overbodige schadelijke ingrediënten zoals parabenen, sulfaten, synthetische parfums of kleurstoffen. Deze exclusieve merken staan garant voor de hoogste kwaliteit aan haarverzorging en dragen bovendien bij aan een gezondere levensstijl en een beter milieu. 

interieur van kapper en kapsalon coiffure verheye te aalter met toonbank en display met medavita haarverzorging en doop wax

Gezonde haarkleuring


Ga voor gezonde en gekleurde haren met langdurig resultaat en een mooie glans. Het professionele aanbod permanente en ammonia-vrije kleuringen van Aloxxi en Medavita geeft je haren de perfecte grijsdekking, tint en glans zonder schade. Bij Coiffure Verheye kan u terecht voor alle kleurbehandelingen, ook met een gevoelige hoofdhuid. Onze haarkleuringen bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van overbodige schadelijke additieven. 

Contact & Openingsuren

Zondag & Maandag gesloten

Dinsdag, woensdag & donderdag: 09 - 18u

Vrijdag (laatavondservice): 09 - 19u

Zaterdag: 08 - 17ulogo coiffure verheye aalter


Brouwerijstraat 40

9880 Aalter

+32 9 374 71 77
info@verheyecoiffure.be
Google Maps