True

Liefde voor haar, liefde voor natuur


De natuur is een enigma. Een gifstof kan een tegengif worden; één druppel bloemenextract geneest, twee druppels kunnen dodelijk zijn. Kleine plantenblaadjes verbergen immense krachten. De kunst die Medavita nastreeft is het vinden van deze krachten, en ze ten dienste van het haar te stellen. Ze is pure energie, die hoofdhuidproblemen bestrijdt, haarverlies stopt en de balans tussen schoonheid en gezondheid herstelt. Enkel de geoefende hand van een meester-harbalist weet deze krachten te distilleren en te bewaren, door traditionele galenische vaardigheid te combineren met moderne technologie. 

Clarico-Text-Image
Clarico-Text-Image

Medavita

opgericht in 1963 met hoofdzetel in Milaan, is het bekendste Italiaanse bedrijf voor haar- en hoofdhuid behandelingen. Met streng geselecteerde plantenextracten en de beste essentiële oliën van over de hele wereld verrijkt zij haar producten. Het speciaal design van retail verpakking zorgt er voor dat je de fles omgekeerd in de badkamer kunt bewaren zodat het product altijd mooi naar de dop loopt. Een handig kwartslag draai dop zorgt voor gemakkelijk openen en sluiten van de shampoos Alle producten verpakt in kartonnen doosjes ogen stijlvol en prestigieus en zijn milieuvriendelijk dankzij hun FSC label. Medavita wordt verkocht in meer dan 40 verschillende landen via ruim 13.000 professionele salons. Bij Medavita worden alle producten zowel klinisch als dermatologisch getest.

Hoofdhuid behandeling

Lotion Concentrée, een waargebeurd verhaal.

Het natuurlijk concentraat Lotion Concentrée is een multifunctioneel actief complex, rijk aan ingrediënten met plantaardige origine. De uitzonderlijke concentratie aan plantaardige extracten (arnica, rozemarijn, aloe, kalmoes, mirre, kaneel, gember, galbanum, nootmuskaat, kamfer) is een anti-aging elixir dat vitaliteit en energie aan haar en hoofdhuid schenkt. Lotion Concentrée is de basis voor het hoofdhuid gamma van Medavita dat bestaat uit shampoo's tegen haarverlies, tegen vet haar, tegen roos en schilfertjes, kalmerende shampoo en Anti-haaruitval spray

Clarico-Text-Image
Clarico-Text-Image

Haarverzorging

Dezelfde filosofie past Medavita toe in haar haarverzorgingsproducten met verzorgende shampoo en haarmaskers voor droog haar, krullen, beschadigd haar, steil haar, extra glans, gekleurd haar en uv-bescherming. Medavita Idol is een complete styling-lijn voor vrouwen die onder andere haarwax, serum, olie's, lak, glansspray, volumepoeder, ea bevat. Medavita Idol men is de tegenhanger specifiek voor mannen met naast haarproducten ook een volledig scheer- en kleur gamma. 

Haarkleuring

Medavita heeft 2 kleurlijnen: Luxviva en Choice. 

Luxviva is een zeer innovatieve permanente kleurlijn bestaande uit 11 series in tubes van 100ml. Amino concentrée heeft een beschermende werking tijdens de kleuring, zonnebloem extracten beschermen het kleur tegen uv schade en vrije radicalen, guar gom heeft verzorgende eigenschappen, en moleculen van rozenextracten zorgen voor een geurblokkade van de ammoniak.  Choice zijn exclusieve kleurbehandelingen op basis van natuurlijke ingrediënten en zonder ammoniak, voor zijdezacht, glanzend haar! Het choice gamma bestaat uit 3 types haarkleuringen en is klinisch getest. Het volledige choice gamma werd verrijkt met Nutrikeraplex, dit is een samengesteld complex van amino concentrée (serine, threonine en carbocysteïne) + olie van Blauwe bosbessen (omega 6/omega 3). Met de ammoniavrije kleurlijn Medavita Choice Color Elite kan je tot 3 tonen oplichten.    

Clarico-Text-Image