True

Demo Aanvragen

Ben je benieuwd naar onze merken en wil je de werking en prestaties zien van onze kleuringen, producten of materialen? Dan kan je hier vrijblijvend een demo aanvragen. We nodigen je vervolgens uit bij ons op kantoor of sturen één van onze vertegenwoordigers of educators jouw richting uit op een datum en tijdstip dat jou het best past. Tijdens de demo tonen we je de volledige applicaties en kan je zelf uitgebreid testen, geheel vrijblijvend en gratis.  Bekijk hieronder de mogelijkheden en vraag vandaag nog je demo aan. 

Gama IQ 2


Test zelf de nieuwe versie van de lichtste en krachtigste professionele haardroger ter wereld. De Gama.professional iQ2 garandeert tot 30% snellere droogtijd en kent tal van baanbrekende innovaties zoals Smart Pad standby technology, Oxy Active Tech en magnetisch gekoppelde blaasmonden. Met een gewicht van slechts 294g en gereduceert geluid van amper 74db!

 
 
 
 

Medavita GlossyNation


Medavita brengt dé trend van ultra glanzend haar naar Europa: LAMINATION. Een formule voor ultra stralend en glanzend haar dat schittert als een spiegel. Hair lamination is de revolutionaire professionele behandeling voor het in de USA immer populaire 'glass hair'. Deze salon treatment bestaat uit 5 producten die het haar verzorgen, volume geven, zijdezacht maken en fenomenaal doen glanzen. 

Medavita Keratin Miracle


Medavita Keratin Miracle is een professionele keratine behandeling op basis van glyoxylzuur voor stralend, glad en glanzend haar dat tot drie maanden houd. De kracht zit in een gecombineerde werking van fytokeratine en kostbare verzorgende oliën. De behandeling is geschikt voor iedereen de kroes uit zijn haren wil verbannen. Deze professionele salon treatment bestaat uit 8 producten die het haar blijvend gladmaken, beschermen en glans geven.

 
 
 
 

Aloxxi Color


Geïnspireerd door de meest vooraanstaande mode en kleurtechnologie, biedt het Amerikaanse Aloxxi een kleurlijn die heldere, prachtige kleuren creëert met een superieure grijsdekking en fenomenale toners. Een gepatenteerde, plantaardige basis, die het verouderingsproces vertraagt, houdt het haar gezond en zacht met een prachtige, schitterende glans. Het resultaat is een rijk gamma, langdurig houdende kleuren die al uw creatieve dromen te vervullen. 

Aloxxi Andiamo 10 minutes color


Aloxxi ANDIAMO™ is een permanente haarkleuring met 100% grijsdekking in slechts 10 minuten! Aloxxi Andiamo is speciaal ontwikkeld met Turbo Dye Technology® en levert complete grijsdekking in een fractie van de tijd.

 
 
 
 

Medavita Choice Color Elite


Medavita Choice Elite is een natuurlijke en volledig ammoniavrije kleurlijn die 100% grijsdekking biedt en tot 3 tonen kan oplichten. Het Medavita Choice Elite is verrijkt met Nutrikeraplex en deep mirroring pigments die zorgen voor zijdezacht en extra glanzend haar! 

O'right natural Haircare


Ontdek O'right. Werelds groenste shampoo. O'right is het meest vooruitstrevende en toonaangevende groene merk in haarverzorging sinds 2013. De natuurlijke haarproducten bevatten organische gecertificeerde ingrediënten, zijn vegan, glutenvrij en niet getest op dieren. Daarnaast werkt O'right met 100% duurzame verpakkingen en productiemethoden en is het het eerste volledig CO² neutrale cosmetica bedrijf in de wereld. 

 
 
 
 

Renbow Crazy Color


Al sinds 1977 dé originele en beste kleurspoelingen verkrijgbaar in meer dan 25 'crazy' kleurvarianten. Van vibrant en natural shades tot 'glow in the dark' neon shades. Voor de meest trendy kapsels, creatieve kleuringen en catchy looks. Crazy color is een semi-permanente haarkleuring en hoeft niet vermengd te worden met waterstofperoxide: de haarkleuring is direct klaar voor gebruik.

Procare 24*7 Foil Dispenser


De 24*7 Foil Dispenser is een automatische zilverfolie snijmachine. Hij snijdt en vouwt uw folie met slechts 1 enkele druk op de knop. Met instelbare lente, vouwpatroon en aantal. 

 
 
 
 

Y.s. Park


De kammen, borstels, scharen en andere materialen van het Japanse Y.S. Park zijn dragen de hoogste kwaliteit en precisie en staan wereldwijd bekend als de sterkste kappersmaterialen. Elk materiaal is zorgvuldig bedacht en uitgewerkt om als kapper te streven naar perfectie en eindeloze creativiteit. 

Scharen


Pure Japanse precisie, ambacht en meesterschap vind je terug in de scharen van onder andere Konayuki, Joewell en Bmac. 

 
 
 
 

The Knot Dr.


Ontwarren wordt kinderspel met de speciaal ontworpen professionele ontwarborstels van The Knot Dr., ontwikkeld volgens een speciale formule die rekening houdt met het gewicht van de borstel en de lengte, vorm en stevigheid van de borstelharen. Dankzij deze wetenschappelijk beproefde technologie glijdt de borstel door het haar om het te ontwarren en glad te maken zonder het te breken.

Vraag je demo aan