True

Gama.professional iQ2


Hij is er. De evolutie van de revolutie. De tweede versie van werelds lichtste en krachtigste professionele haardroger. Ontdek alles over de Gama.professional iQ2 en bestel je droger nu!

 

TRENDS ON TUESDAY

LKE DINSDAG KAN JE EEN OPLEIDING VOLGEN BIJ RENBOW BELGIUM OF IN JE EIGEN SALON!

GENIET EXTRA VOORDEEL OP CURSUSSEN ALS SILVER OF GOLD MEMBER

Nieuw:

gama.professional iQ 2 - BESTEL ONLINE
De evolutie van de revolutie: IQ2 - Cosmoprof 2022 hair product of the year!
Bestel nu en geniet tot 20% korting!
Medavita Choice Color Elite
Ammoniavrij kleuren met 3 tonen oplichting!
Medavita Keratin Miracle
Perfect glad glanzend haar tot drie maanden!

Medavita Solarich '22 - 28% kORTING
Bescherm je haar en je huid optimaal in de zon en het water.
O'right Recoffee Repair Hair Cream
Leave in crème voor beschadigd haar en volume
O'right Botanical Curl Defining oil
Botanische olie voor krullend haar
Medavita duo box -30%
Ontdek de elegante en extra voordelige duo boxen

Renbow Belgium  

Al meer dan 30 jaar is Renbow Belgium de referentie voor professionele kappersproducten van de hoogste kwaliteit! Als exclusief verdeler van AloxxiMedavitaO'right,  ProcareY.S. ParkJoewell, Gama en The Knot Dr. komen we tegemoet aan de wensen van meest creatieve en veeleisende salons. Bij Renbow vind je àlle professionele kappersproducten en tools zodat je al je salonbenodigdheden bij één leverancier kan bestellen en dat levert een flink voordeel in geld en tijd. Je kan al onze producten en materialen eenvoudig en snel online bestellen.  

Duurzame totaalpartner voor kappers 

Duurzaam als in ecologisch. Duurzaam als in ervaren!  

Renbow Belgium is een totale groothandel en partner voor professionele salons. Vanuit onze groene onderneming te Sint Laureins verdelen we de meest kwalitatieve en exclusieve professionele kappersmerken naar België, Nederland en Luxemburg. We letten hierbij zorgvuldig op onze ecologische voetafdruk. Onze kantoren zijn energiezuinig en zelfvoorzienend, ons wagenpark kent een zo min mogelijke co² uitstoot en in onze keuze voor merken en leveranciers selecteren we zorgvuldig duurzame brands. Renbow Belgium is de trotse en exclusieve verdeler van werelds groenste shampoo O'right. Ben je een professionele kapper en wil je bestellen bij Renbow Belgium? Maak nu je account aan.

Service en opleidingen

Als professional wil je graag op de hoogte blijven van de laatste trends en technieken. Opleiding, bijscholing en vernieuwen zijn in het kappersvak een must. Renbow Belgium beschikt over een eigen opleidingsfaciliteit voor educatie, workshops en shows. We stellen er je de nieuwste kappersproducten voor, geven technische kleur- knip en producttraininen en nodigen geregeld topstylisten uit. Daarnaast werken we nauw samen met de gerenommeerde Sanrizz Academy uit Londen. Opleidingen vinden plaats op maandag en dinsdag in onze gebouwen of bij jouw in het salon (Trends On Tuesdays).  Onze productkennis is trouwens niet louter theoretisch! Ons volledig assortiment kappersproducten en materialen wordt uitgebreid getest én gebruikt in ons eigen salon Coiffure Verheye te Aalter. Met meer dan 30 jaar praktische ervaring in de kapperssector delen we graag ons advies als Experts in Beautiful Hair. 

Wil je Renbow Belgium leren kennen of heb je een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.

Clarico-Text-Image