True

Dé kappersgroothandel van de Benelux,

Vraag hier je account aan om onze B2B prijzen te bekijken

               🛒🛒🛒 DIRECT NAAR DE SHOP🛒🛒🛒              
BLOG        

Benieuwd naar al onze producten? Vraag nu je demo aan

Test zelf onze producten en materialen. Vraag hier vrijblijvend je testers of demo aan. 


Renbow Belgium  

Al meer dan 30 jaar is Renbow Belgium de referentie voor professionele kappersproducten van de hoogste kwaliteit! Als exclusief verdeler van AloxxiMedavitaO'right,  ProcareY.S. ParkJoewellGama en The Knot Dr. komen we tegemoet aan de wensen van meest creatieve en veeleisende salons. Bij Renbow vind je àlle professionele kappersproducten en tools zodat je al je salonbenodigdheden bij één leverancier kan bestellen en dat levert een flink voordeel in geld en tijd. Je kan al onze producten en materialen eenvoudig en snel online bestellen.  

Duurzame groothandel voor kappers 

Renbow Belgium is de totaalpartner voor professionele salons. Vanuit onze groene onderneming te Sint Laureins verdelen we de meest kwalitatieve en exclusieve professionele kappersmerken naar België, Nederland en Luxemburg. We letten hierbij zorgvuldig op onze ecologische voetafdruk. Onze kantoren zijn energiezuinig en zelfvoorzienend, ons wagenpark kent een zo min mogelijke co² uitstoot en in onze keuze voor merken en leveranciers selecteren we zorgvuldig duurzame brands. Renbow Belgium is de trotse en exclusieve verdeler van werelds groenste shampoo O'right. Ben je een professionele kapper en wil je bestellen bij Renbow Belgium? Maak nu je account aan.

Demo Aanvragen

Ben je benieuwd naar onze kleuringen, producten en materialen? Vraag dan snel en vrijblijvend een demo aan. We tonen je alle toepassingen en technieken en je kan zelf uitgebreid testen, bij ons of in je eigen salon. Ben je na afloop geïnteresseerd dan verwelkomen we je graag bij de Renbow Family en wordt jij misschien wel de volgende Silver of Gold klant. 

Service en opleidingen

Als professional wil je graag op de hoogte blijven van de laatste trends en technieken. Opleiding, bijscholing en vernieuwen zijn in het kappersvak een must. Renbow Belgium beschikt over een eigen opleidingsfaciliteit voor educatie, workshops en shows. We stellen er je de nieuwste kappersproducten voor, geven technische kleur- knip en producttraininen en nodigen geregeld topstylisten uit. Daarnaast werken we nauw samen met de gerenommeerde Sanrizz Academy uit Londen. Opleidingen vinden plaats op maandag en dinsdag in onze gebouwen of bij jouw in het salon (Trends On Tuesdays).  Onze productkennis is trouwens niet louter theoretisch! Ons volledig assortiment kappersproducten en materialen wordt uitgebreid getest én gebruikt in ons eigen salon Coiffure Verheye te Aalter. Met meer dan 30 jaar praktische ervaring in de kapperssector delen we graag ons advies als Experts in Beautiful Hair. 

Werken bij Renbow -  

Met meer dan 35 jaar ervaring is Renbow Belgium een gevestigde waarde in de kapperssector en één van de grootste kappersgroothandels van België met in het gamma enkele van de meest gewilde exclusieve en professionele topmerken voor de kapper. Wil je deel uitmaken van een enthousiast team in een uitdagende commerciële sector, met tal van extra legale voordelen en ben je gepassioneerd door beauty en cosmetica, haarverzorging in het bijzonder? Dan is een job bij Renbow zeker iets voor jou! Bekijk onze vacatures, of stuur een vrije sollicitatie, met je motivatiebrief en CV naar wim@renbow.be

MOMENTEEL ZIJN ER GEEN OPENSTAANDE VACATURES.

Wil je Renbow Belgium leren kennen of heb je een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.

Clarico-Text-Image